Office 365 installeren

Het installeren van het Microsoft Office 365 pakket werkt anders dan u gewend bent. Zo krijgt u geen CD meer met de Office software, maar dient u de software online te registreren en downloaden.

Hoe dit precies werkt?

1. Ga naar www.office.com/verify
  2. Geef de Product Key bestaande uit 25 tekens (de Product Key vindt u aan de binnenkant van het Office pakket)
  3. Kies: Get Started (Beginnen)
  4. U komt op het Office inlog scherm, log in met uw Microsoft inlog (b.v. gebruikersnaam@outlook.com, gebruikersnaam@live.nl) (indien u geen Microsoft account heeft, dient u een gratis account aan te maken op outlook.com)
  5. Log in met uw Microsoft account
  6. Kies: Sign In (Inloggen)
  7. Microsoft gaat nu verifiëren bij welke onderwijsinstelling u werkt of studeert.
  8. Kies: Get verified through my School (Verifieer via mijn onderwijsinstelling) (indien u een buitenlandse student bent en u beschikt over een ISIC kaart, kies dan: I have an ISIC Card (Ik heb een ISIC kaart))
  9. Vul de naam van uw onderwijsinstelling in
  10. Een dropdown menu start, kies uw onderwijsinstelling
  11. Kies: Continue (Ga verder)
  12. U ontvangt een verificatie e-mail van Microsoft
  13. Klik op de link in de e-mail om de verificatie te voltooien
  14. U gaat nu het Microsoft Office pakket downloaden en installeren
  15. Selecteer uw land en taal
  16. Kies: Continue (Ga verder)
  17. Selecteer uw OS: Office for Windows of Office for Mac
  18. Kies: Install (Installeer) (let op! U kunt het pakket op maximaal 2 apparaten installeren)
  19. Selecteer de taal waarin u het Office pakket wilt downloaden
  20. Kies: Install (Installeer)
  21. Volg de stappen op het scherm om de software te downloaden en te installeren
  22. Office 365 activatie en installatie instructie
  23. Indien uw onderwijsinstelling er niet tussen staat (stap 9), kies dan Still can't find your School?
  24. Kunt u uw onderwijsinstelling alsnog niet vinden? Geef uw onderwijsinstelling handmatig op
  25. Voeg uw inschrijfbewijs van uw onderwijsinstelling toe via de knop Attachment
  26. Kies: Submit (Verzend)
  27. Microsoft neemt uw aanvraag in behandeling en na goedkeuring ontvangt u een bericht hoe u uw Office 365 pakket kunt activeren.