Installatiemedium (Windows backup)

Als u een nieuw systeem koopt is het aan te raden altijd een installatiemedium te maken. Mocht de harde schijf van uw systeem defect gaan of u vervangt de harde schijf dan heeft u het installatiemedium om het besturingssysteem opnieuw te installeren.

Benodigd: de download is ongeveer 4Gb groot, u heeft een externe harde schijf, USB stick of een DVD waar dit bestand opgeslagen kan worden nodig.

Instructie installatiemedium maken voor Windows 8.1

Instructie herinstallatie Windows 8