Windows 7 herstellen (recovery)

Door het systeem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen wordt Windows opnieuw geïnstalleerd en eventuele software problemen opgelost.

Een fabrieksherstel in Windows 7 kunt u op twee manieren uitvoeren:

U gebruikt de door u eerder zelf gemaakte systeemherstel DVD
De instructie hiervoor vindt u op de volgende Microsoft website

U start de systeemherstelfunctie die u bij het opstarten van uw systeem activeert
Het starten van de systeemherstelfunctie is afhankelijk van het merk van uw systeem.

Selecteer uw fabrikant

• MerkFunctietoets
    Acer ALT+F10
    Asus F9
    Compaq F11
    HP F11
    Lenovo Aparte knop
    Medion F11
    MSI F4
    Packard Bell ALT+F10
    Paradigit F8
    Samsung F4
    Sony F10
    Toshiba F12
  • Start uw systeem op en druk direct bij het opstarten meerdere malen op de toets van uw fabrikant.
  • U komt nu in een scherm terecht waar u kunt kiezen om een systeemherstel uit te voeren. Als het Windows logo verschijnt bent u te laat met het indrukken van de toets en dient u het nogmaals te proberen.
  • Kies voor fabrieksherstel en doorloop de stappen.

De herinstallatie is gestart, dit proces duurt 1 tot 4 uur. Zorg ervoor dat u het systeem niet uitschakelt tijdens het proces.