Wat kunnen de studenten voor mij doen?

De studenten kunnen alles tot aan de schroevendraaier. Dit houdt in dat zij u helpen met computerproblemen, maar niet het product zullen openmaken. Wanneer er sprake is van een hardware defect zal de student u melden dat u het product ter reparatie kunt aanmelden.

Een kleine greep uit de hulp die kan worden geboden:

• trage computer/laptop opschonen
  • instellen van een (draadloos) netwerk
  • verwijderen van virussen
  • problemen oplossen met internet en e-mail
  • maken van back-ups
  • uitleg over het bedienen van uw mobiele telefoon, PDA, televisie, mp3 speler en digitale foto- of filmcamera
  • aansluiten van dvd-speler, spelcomputer, digitale televisie enzovoorts
  • les geven over het gebruik van internet, de computer en andere digitale apparaten

Heeft u vragen of interesse?
Kijk dan op de informatiepagina voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.