Backup maken

Uw belangrijke bestanden van uw bestaande computer of laptop worden
geback-upt. Dit zijn Mijn documenten, Favorieten, E-mail en door u
geselecteerde mappen met een maximum volume van 250 GB. Voor uw
veiligheid en privacy plaatsen we backups enkel op een opslag apparaat van
uzelf.

Let op! U dient er rekening mee te houden dat NoRRoD niet verantwoordelijk is voor enige
vorm van dataverlies.

Prijs € 129,95

Service menukaart