Harde schijf of SSD inbouwen

Na aankoop van een extra harde schijf of SSD wordt deze ingebouwd. Na het
plaatsen wordt het station geconfigureerd in Windows.

Prijs vanaf € 19,99

Extra dienst

Om het snelheidsvoordeel van een SSD te benutten is het nodig om Windows opnieuw installeren op de SSD. Uw bestaande harde schijf wordt dan een 2e station of kan als externe harde schijf gebruikt worden. Hiervoor kunt u een externe behuizing bij ons aanschaffen, waarna wij uw bestaande harde schijf hier kosteloos inbouwen.

Prijs € 69,95

Service menukaart

Tip! maak vooraf een installatiemedium van uw besturingssysteem.