Vind zelf uw antwoord:

Koopjeshoek outlet producten

Producten uit onze Koopjeshoek bestaan uit o.a. ex-demoproducten, producten met een geopende verpakking, geruilde/gerepareerde producten en uitlopende producten. Bij deze producten wordt op de productpagina de staat van zowel het product als van de verpakking beschreven. De consument kan van deze producten verwachten dat deze minder lang mee gaan dan wanneer er gekozen wordt voor een nieuw product. Echter zijn hier de prijzen dan ook op aangepast en worden alle producten uit onze outlet geleverd met 6 of 12 maanden garantie, onverminderd met de wettelijke regelingen betreffende garantie en conformiteit. Deze termijn wordt per product vermeld op de productpagina.

Mocht u vragen hebben of wilt u aanspraak maken op de garantie, dan kunt u dit op twee manieren doen.

Contact opnemen met de servicedesk van NoRRoD.

Op basis van uw klachtomschrijving zullen wij een RMA of retour aanmaken en u verzoeken het product naar ons te retourneren. Na een eerste inspectie en test zal de technische dienst van NoRRoD, indien mogelijk, uw product repareren. Wanneer uw product niet door NoRRoD te repareren is zal deze ter reparatie aangeboden worden aan de fabrikant of door een gecertificeerd reparatiebedrijf afgehandeld worden.

Direct contact opnemen met de fabrikant van het betreffende product zonder tussenkomst van NoRRoD.

Niet alleen bespaart u dit tijd, in veel gevallen bieden fabrikanten rechtstreeks (on-site) garantie aan of een gratis pick-up service.

Mogelijk gemaakt door Zendesk