Vind zelf uw antwoord:

Inleveren oude apparaten

Er zijn verschillende manieren om bij een aankoop van uw nieuwe apparaat uw oude apparaat in te leveren:

1. Gemeentereiniging
In de meeste gemeenten kunt u uw oude apparaten bij een verzamelplaats inleveren. In andere gemeenten kan witgoed en bruingoed bij het overige huisvuil op de stoep gezet worden. De vuilophalers van de gemeente zorgen er dan voor dat de apparaten apart worden gehouden. In weer andere gemeenten moet u met de gemeentelijke ophaaldienst een afspraak maken. Neem contact op met de plaatselijke gemeentereiniging om te informeren hoe het in uw woonplaats is geregeld.

2. Oud-voor-nieuw regeling
U kunt uw oude apparaat ook inleveren bij NoRRoD. Dit wordt ook wel de oud-voor-nieuw regeling genoemd. U kunt uw oude apparaat inleveren in onze winkel. Daarnaast kun u, wanneer u een online bestelling plaatst, hier gebruik van maken door na het plaatsen van uw bestelling bij Paradigit een e-mail te versturen naar oudvoornieuw@norrod.nl onder vermelding van uw ordernummer en het geschatte gewicht en de omvang van de mee te geven oude apparatuur.

Vervolgens zal NoRRoD er voor zorgen dat u uw oude apparatuur mee kunt geven d.m.v. een UPS retourlabel. Houd er rekening mee, dat de producten verpakt moeten zijn, zodat deze meegenomen of doorgestuurd kunnen worden.

Mogelijk gemaakt door Zendesk