Vind zelf uw antwoord:

NoRRoD Zorgeloos Genieten plan (verzekering)

Het NoRRoD Zorgeloos Genieten plan (ook wel NZG) is een extra verzekering op uw laptop, desktop, tablet of smartphone. De verschillende pakketten bieden bescherming tegen o.a. schade, technische gebreken en diefstal.

De kosten van NZG bij aanschaf van uw product zijn afhankelijk van de keuze van de soort verzekering en de prijs van uw product. Daarnaast worden er standaard € 4,95 administratiekosten in rekening gebracht.

Er zijn 3 varianten van het NoRRoD Zorgeloos Genieten (NZG) plan:

Basis ; 2 jarige verzekering. Dekking: vallen, stoten, vochtschade en piekspanning

Deluxe ; 3 jarige verzekering. Dekking: vallen, stoten, vochtschade, piekspanning en technische gebreken na de garantieperiode

Compleet ; 3 jarige verzekering. Dekking: vallen, stoten, vochtschade, piekspanning, technische gebreken na de garantieperiode en diefstal/beroving

Voor smartphones bieden wij enkel een verzekering voor 12 maanden die dekt tegen schade van buitenaf. Een diefstalverzekering bieden wij hier niet bij aan.

Op de factuur vindt u een letter achter uw verzekeringspakket (A, B, C enzovoorts). Deze geeft aan binnen welke prijsklasse het product valt. De polis van uw verzekering ontvangt u binnen 6 weken na aanschaf. Uw product is direct na aanschaf verzekerd.

Let op! desktop systemen kunnen enkel worden verzekerd met het NZG Compleet pakket. De overige verzekeringen zijn hier niet voor beschikbaar. U kunt het NoRRoD Zorgeloos Genieten plan dat bij u past, afsluiten bij aankoop van uw computer in de winkel.

Schade-aangifteformulier

Mogelijk gemaakt door Zendesk