Ik zou mijn PC graag opgeschoond hebben, kunnen jullie dit doen?

NoRRoD biedt een service in de winkel aan om uw PC volledig op te schonen. Zo wordt Windows opnieuw geïnstalleerd met alle stuurprogramma's en updates. Aangezien dit een tijdrovend proces is, kan dit niet direct aan de balie plaatsvinden. U zult het product dus achter moeten laten bij het filiaal. Kijk voor meer informatie en de kosten op de Service menukaart.

U kunt kiezen voor een service check of voor een volledige herinstallatie van Windows.