Gebruikersnaam wijzigen niet mogelijk

Bij het aanmaken van uw Mijn NoRRoD account kiest u zelf een gebruikersnaam, waarmee u voortaan kunt inloggen. Na het aanmaken is deze gebruikersnaam helaas niet meer te wijzigen. U ontvangt na registratie een e-mailbevestiging met hierin uw gekozen gebruikersnaam. Bewaar deze e-mail goed, zodat u uw gebruikersnaam niet kunt vergeten. Uw overige persoonlijke gegevens kunt u in uw account wel aanpassen.