Factuur

Nadat uw bestelling is verzonden, wordt de factuur van uw bestelling aangemaakt en per e-mail verstuurd.

Facturen van uw aankopen kunt u terugvinden in uw Mijn NoRRoD account. Door in te loggen en op Mijn NoRRoD te klikken, komt u bij uw gegevens uit. Binnen deze omgeving is het tabblad Facturen te vinden. In dit tabblad staat een overzicht van al uw aankopen en heeft u de mogelijkheid om per bestelling de factuur in te zien en te downloaden als PDF bestand.

1. Log in op Mijn NoRRoD
  2. Klik rechtsboven op Mijn NoRRod en kies Facturen
  3. Ga naar de tab Facturen
  4. Selecteer de gewenste factuur
  5. Kies PDF Downloaden

Voor het openen van een PDF document heeft u PDF reader software nodig. Een bekend en gratis softwarepakket is Adobe Reader.