Inloggen Mijn NoRRoD account

Heeft u al een account? Klik dan rechtsboven op onze website op Inloggen / Registreren. Vervolgens komt u op een pagina waar u kunt inloggen met de bij u bekende gegevens.

Bent u uw inloggegevens kwijt?

Als u uw inloggegevens niet meer weet klik dan op wachtwoord vergeten. Vul daarna uw e-mail adres in en klik op e-mail mijn nieuw wachtwoord.

1. Kies Wachtwoord vergeten
  2. Vul uw e-mail adres in en kies Email mijn nieuwe wachtwoord
  3. U ontvangt een e-mail
  4. Klik op de link Wachtwoord resetten in de e-mail
  5. U ontvangt een 2e e-mail met een nieuw wachtwoord