Aanmaken Mijn NoRRoD account

U kunt een Mijn NoRRoD account aanmaken door rechtsboven op onze website te klikken op Inloggen/Registreren. Hierna komt u op een pagina waar u de keuze kunt maken voor de optie Account aanmaken. Vervolgens doorloopt u de stappen. Voor het aanmaken van een Mijn NoRRoD account is het belangrijk dat uw browser zogenaamde cookies accepteert.

Uw privacy staat bij NoRRoD natuurlijk hoog in het vaandel. Hoe wij met uw gegevens omgaan, kunt u lezen in onze privacyverklaring.